reparatie & Onderhoud

Uw auto is in goede handen! Bosch Car Service autobedrijven garanderen een vakkundige uitvoering van service, onderhoud en reparatiewerk aan uw nieuwe of gebruikte auto.

Bosch – Bosch Car Service.
Omdat Bosch één van de belangrijkste ontwikkelaar en fabrikant is van motor-regelsystemen en veiligheids-systemen zoals ESP ABS enz. liften wij mee op deze aanwezige schat van kennis. Onze autospecialisten worden als Bosch Car Service continu getraind door Bosch. Tevens is onze (test)apparatuur up-to-date om service te verlenen aan een zeer groot dekkend merken scala. Hier gaan wij als individuele Bosch Car Service nog een stap verder……

Diagnose Centrum – Automotive Specialisten.
Dit is een samenwerkingsverband tussen een aantal hightech-diagnose bedrijven. Wij hebben de specialistische kennis en apparatuur in huis om complexe storingen te onderzoeken. Wij zijn als het ware het verlengstuk van garage- en schadeherstelbedrijven.
De werkwijze van Diagnose Centrum zorgt er voor dat u uw klant kunt verzekeren van een deskundig uitgevoerde diagnose en reparatie.
Wij nemen u tijd en zorg uit handen: u kunt uw overige werkzaamheden efficiënter en economischer plannen en uitvoeren!

Praktische training voor diagnose specialisten.
Waar begin je als monteur bij een niet merkgebonden autobedrijf als je auto’s wilt updaten? Hoe leer je systemen herkennen bij diagnose? Dit zijn zo even 2 zaken waar een monteur in de dagelijkse drukte moeilijk wat aan kan doen. Er is gewoon geen tijd om je dan rustig in dit soort zaken te verdiepen. Wij geven jaarlijkse een aantal trainingen om deze zaken op de juiste en snelle manier op te pakken. De trainingen zijn praktisch gericht. Als groepje sparren we over de problemen die een ieder in de dagelijkse storingsdiagnose tegen komt. Samen maken we dan een planning van een aantal avonden om deze zaken verder uit te diepen. Denk bv aan updaten, programmeren, scoop enz…