overons

Bedrijf

Wij, als ooit in 1955 opgericht bedrijf, mogen wel zeggen dat ons bedrijf  op de Veluwe goed gesetteld is. Wij zijn door de jaren heen een begrip geworden in de wijde Gelderse regio.

Wij mogen wel zeggen dat we in de omtrek bekend staan als professioneel, betrouwbaar EN betaalbaar. Om dit extra kracht bij te zetten, zijn we aangesloten bij het bekende Bovag kwaliteits keurmerk.

Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor garagebedrijven in Nederland. Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf. Voor APK-keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles, bijvoorbeeld vlak voor u op vakantie gaat. Bosch Car Service is niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar.

GOED IN ALLES WAT WE DOEN (SLOGAN BOSCH CAR SERVICE)

Bovag:

Voor de consument is BOVAG in de loop der jaren uitgegroeid tot een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Immers, bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Bovendien verbinden ze zich aan het verlenen van de standaard BOVAG-garantie, zodat de consument te allen tijd terug kan vallen op het BOVAG-bedrijf. Dat is zekerheid.

Zorg voor mobiliteit!

Wij doen meer dan alleen autoverkoop en onderhoud zoals onze slogan aangeeft. Wij nemen de complete zorg, wat betreft de mobiliteit van onze klanten op ons. Om maar wat te benoemen; lease, uitgestelde betalingen, auto rijden op contractbasis, auto verhuur, schade herstellen en bemiddelen enz…

Omdat niemand hetzelfde is willen we ook voor een ieder een passende oplossing vinden. Daarom vinden we het ook fijn als men met open vragen naar ons toe komt, we kunnen dan samen sparren om tot de gewenste oplossing te komen!

Vanwege deze flexibiliteit en scala aan oplossingsmogelijkheden mogen we elke dag voor veel tevreden klanten klaarstaan.

Wij waarderen het dan ook zeer dat onze klanten ons een hoog cijfer geven!