NieuweAuto02

Nieuwe auto kopen alleen bij de dealer? Nee hoor, wij kunnen u hier probleemloos in voorzien.

„Een nieuwe auto moet je bij de dealer kopen.” Dit is een veel gehoorde opmerking maar niets is minder waar! Wij zijn niet merk-gebonden, juist dáárom kunnen wíj u onafhankelijk adviseren en samen sparren over uw wensen en uw gedachten. Samen nemen wij deze met elkaar door en kijken onbevooroordeeld of de keuze die u in gedachten heeft werkelijk de juiste zou zijn voor uw gebruiksdoel.

Helder verhaal;

“Betaal ik niet meer als bij de dealer?” Nee zeker niet! Wij hebben scherpe inkoop afspraken lopen in elk merksegment. Wij bekijken of er bepaalde actie’s voor het betreffende merk/type van toepassing zijn zodat deze ook in onze prijstelling mee genomen worden. Maar wat onze dringende slogan is; Kijk niet alleen naar wat boven de streep ge-actie’t wordt maar wat onder de streep berekend is!

“Krijg ik wel de volledige fabrieksgarantie?”  Jazeker! Op een nieuwe auto is altijd een garantietermijn van minimaal 2 jaar van toepassing. Omdat wij als Bosch Car Service kunnen aantonen dat wij het onderhoud strikt volgens fabrieksspecificaties uitvoeren blijft deze garantie ook van kracht. Indien uw auto bij ons onderhouden wordt zorgen wij er ook voor dat eventuele garantie werkzaamheden uitgevoerd worden. U brengt dus voor garantie werkzaamheden de auto ook gewoon bij ons en wij zorgen voor de rest!